Ingen oppstart av drama høsten -11

Høgskolestyret har bestemt at det ikke blir oppstart av drama til høsten. Dette betyr ikke at det legges ned, men vi frykter at dette er slutten på drama. De ansatte blir satt til andre jobber det kommende året og så forsøker de på nytt å lyse ut studiet. Rykter går fortere enn fakta og når skoleåret 2012-2013 kommer, kan det hende at de fremdeles ikke får nok søkere til studiet fordi folk har hørt rykter om at det ikke er drama på høgskolen lengre.
På tirsdag, 14. juni kl 10.00 skal vi demonstrere i vrimleområdet på nybygget. Vi har invitert Rana Blad, Helgelands Blad og NRK Nordland og vi håper virkelig at de kommer.

Vi håper virkelig også at du kommer. Jo flere folk som støtter, dess bedre. Om du ikke er student eller ikke skal studere til høsten, er du fremdeles velkommen for vi vil ha så mange som mulig som viser sympati med oss og ikke minst med drama som vi for alt i verden ikke vil miste. Drama på Høgskolen i Nesna regnes som en av de beste i landet og dette må vi for alt i verden ikke gi slipp på.

Kom om du støtter oss! 🙂

Av: Fungerende leder, Linda

Legg igjen en kommentar